Hati ini.....
Daripada pandangan mata. Daripada pandangan telinga. Bahkan daripada seluruh pengucapan rasa dan deria, ia pada akhirnya berjejak di HATI....

Dah potong??

labels:










video

Salam alik...


Cube tgk iklan kat atas tu..... kalau korang smue perasan, iklan ni bnyk kali disiarkan di TV3.... tujuan iklan ni adalah untuk mempromosikan P1 W1max yang merupakan satu daripada company yang menawarkan perkhidmatan broadband internet......

kalau tgk iklan "Potong" ni, pe yg ad dlm fikiran korang???

iklan "Potong" jd isu kat parlimen??? pergh... gempak sgt ke iklan ni?? leh dpt anugerah ke?? ade ramai pelakon popular ke dlm iklan ni??


yang pasti, iklan "Potong" ni jd kontroversi n bualan ramai sebab perkataan "POTONG' yang digunakan agak kurang sesuai n boleh dikatakan sebagai agak lucah kot... tu la yang berlaku kat Parlimen Dewan Rakyat bila Datuk Mohamad Aziz mencelah penggulungan Heng bagi meminta kementerian menghentikan penyiaran iklan itu yang dikatakan boleh disalah tafsir.

"Bila kita kata potong ini... lucah sangat la... kita faham (tukar penggunaan talian internet kepada jalur lebar) tapi bagi sesetengah orang, potong itu maknanya potong itulah (merujuk kepada amalan bersunat).

"Saya ingat kalau boleh minta menteri iklan itu dipotonglah," katanya.



Macam - macam sekarang ni.... huhuhuhuh... "zaman dh berubah, dunia dah maju katakan".. pepandai la pikir sendiri...
3 jom komen:

.wuu mmg lucah
.doang ni nk rating tinggi lah tu
.nk tarik prhatian ;p


erm.. rsenyer klu x silap.. skrg iklan potong ni dh tukar dh...


Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"jika masa remaja tidak digunakan menurut selayaknya, pastilah akan meninggalkan kenangan pahit di masa tua"

Followers

pelawat...


Masa dan Ketika....

Blog Updates

Jom SeMBang.....


ShoutMix chat widget