Hati ini.....
Daripada pandangan mata. Daripada pandangan telinga. Bahkan daripada seluruh pengucapan rasa dan deria, ia pada akhirnya berjejak di HATI....

Geng: Pengembaraan bermula....

salam'alaik..

Hari ni, macam biase ana ade class hydraulic start jam 10.00 am sampai 01.00 pm... nak dijadikan cerita, semua kawan2 ana dalam kelas kecoh soksek-soksek cerita pasal movie Geng: Pengembaraan Bermula Upin dan Ipin..

Best sangat ke cerita tu???







erm.. papapon, ana just tunggu orang share movie tu.. sesape yang ade movie tu, jangan le sesegan kasi or share ngan ana k. jangan duk kedekut plak....... huhuhuhuhu....

wassalam..
1 jom komen:

Pelajar Ijazah pun tengok cerita kartun? :b
Xpe hiburan.
Nak pi pawagam risiko tinggi pula.
xpe2 insyaAllah ada kat netscan nnt.


Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"jika masa remaja tidak digunakan menurut selayaknya, pastilah akan meninggalkan kenangan pahit di masa tua"

Followers

pelawat...


Masa dan Ketika....

Blog Updates

Jom SeMBang.....


ShoutMix chat widget