Hati ini.....
Daripada pandangan mata. Daripada pandangan telinga. Bahkan daripada seluruh pengucapan rasa dan deria, ia pada akhirnya berjejak di HATI....

Exam.....

salam'alaik...

Alhamdulillah.. pagi tadi baru je abis exam subject surveying betempat di bilik peperiksaan 1 bermula jam 9.00 pagi sehingga 12.00 tgh hari... ak prepared semalaman ... hmpir2 x tdo duk study dari mlm smpai pagi..... bila tgk kertas soalan.. pergh... susahnyer!!!! ak hanya dapat jwb beberapa soalan jerk... tak tau nk goreng ape... klu subjek teory xpe la jugak boleh goreng2 skit, ni subjek kira2 dh tntu la x leh hentam...... ak nk cerita sesuatu yang jarang berlaku waktu amik exam pagi td... selalunya, bila exam jerk kne dtg awal, jgn buat bising dlm hall, diharamkan tiru dan bnyk lg la rule...

tp.. bile exam pagi td, tengah duk tension and busy jwb soalan, tetiba jerk lecturer bg tau student boleh tnye soalan ape yang tak paham nagn die, pastu die bg tau care nk buat.. bg guide.... siap tulis kat white board plak tu!!! fuh.. best tu.. tp ikutkan soalan die tu sush, bg tau care nk kire pon kmi x reti nk wat... huhuhuhuhu.... erm, exam ni klu dpt lulus tu dh bersyukur sgt... tp klu dpt markah tinggi tu rasenyer agak mustahil....
1 jom komen:

Wah..best tu!!!
Kalau aku dpt mcmni jgak, tentu pointer pn tinggi..
hehe..


Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"jika masa remaja tidak digunakan menurut selayaknya, pastilah akan meninggalkan kenangan pahit di masa tua"

Followers

pelawat...


Masa dan Ketika....

Blog Updates

Jom SeMBang.....


ShoutMix chat widget