Hati ini.....
Daripada pandangan mata. Daripada pandangan telinga. Bahkan daripada seluruh pengucapan rasa dan deria, ia pada akhirnya berjejak di HATI....

EsOk pEGi SuVeYiNG CamP!!!!

Salam'alaik...

Alhamdulillah... pg td ak dah present untuk subject professional studies... tergagap2 gak ak present td... nasib baik ade member2 yg baik... bg support... huhuhuh....

tp, yang paling best... ade sesuatu berlaku hari ni......... LAST CLAss untuk sem ni!!!! Yea!!!! kami bergembira.....
fuh..... tp, still mcm biase coz ade lg poster presentation and final exam on 30 Disember 2008... anyway, ak akn cube prepared awal...

tu smue, ape yang brlaku pagi td....

Esok, smue budak kelas kami diiringi oleh 2 orang lecturer akan berangkat menuju ke satu destinasi yang tidak tahu entah dimana coz tempat tu ak pon baru dgr jek... ape yang ak tau... ia berada di kawasan khatulistiwa, tepi pantai(bukannya pulau), kwsan pemerintahan UMNO, ade ketua menteri yang agak bangang coz bg pangkat DATO ngan Shah Rukh Khan, berdekatan dengan Negeri Sembilan..... kalau tak silap tempat tu nmenye MELAKA kot... huhuhuhu...


tp, sebenarnyer ak ade masalah yang sangat besar.. untuk makluman, seorang student kene byr RM200!!! Pergh... bnyk tu!!! aku nk korek kat mane!!! TOLONG!!! semalam... semua student dah byr duit tu kecuali aku.... ak memang sengkek gile time ni... satu sen haram pon tarak... nk mintak ngan parents, dah tntu2 xde..

ak ni memang tak suke bg tau kat parent kalau xde duit coz ak takut bile ak mintak jerk... diorang pon xde duit.. pastu p cari, pinjam kat sesape semata2 nak bg ak duit... ak kesian kat mk ayah ak... susah payah tebal muka pinjam kat orang... sbb tu klu ak xde duit, ak senyap jerk.. klu perlu sgt, ak pinjam ngan member2 yang baik.. huhuhuhuhu....

tp.. kali ni memang ak tak tau nk wat cam mane... tiap hari ak just berdoa mintak dipermudahkan segala urusan ak... setiap mlm mesti teringat cmne ak nk byr duit kem tu.. ingatkn ak x nk g untuk kem esok... tp, compulsary!!! kem ni 40% markah!!!! aduh,.... kalau aku x p.. dh tentu ak dpt markah rendah subject surveying... pening!!!!

"Ya Allah. Permudahkan segala urusanku, murahkanlah rezekiku dan jadikanlah aku seorang yang sentiasa bersyukur padamu, berkatilah segala ilmu yang aku pelajari, dan redhailah segala amal perbuatanku, jauhkanlah aku dari maksiat dan kuatkanlah diriku untuk melawan godaan syaitan... kerana sesungguhnya engkaulah tuhan yang maha pengasih lagi maha penyayang."


Wallahualam..
0 jom komen:
Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"jika masa remaja tidak digunakan menurut selayaknya, pastilah akan meninggalkan kenangan pahit di masa tua"

Followers

pelawat...


Masa dan Ketika....

Blog Updates

Jom SeMBang.....


ShoutMix chat widget