Hati ini.....
Daripada pandangan mata. Daripada pandangan telinga. Bahkan daripada seluruh pengucapan rasa dan deria, ia pada akhirnya berjejak di HATI....

SuRVeyiNG cAMp......

Salam'alaik..

Alhamdulillah.. 17 - 20 hb lepas, selesai gak camp kami bertempat di kuala Lingi Melaka... untuk pengetahuan semua, surveying camp ni disertai 28 org student degree civil and diringi 2 org lecturer...

ingatkan pegi sane leh duk ileks skit.. tp bnyk plak keje kne wt... sesekali rase makin tension la plak... ketensionan bermula bile sampai jerk kat tempat penginapan.. KM Chalet... ingatkan leh terus checkin masuk bilik, rupenyer bnyak lg urusan tak setel!!! baru nk bincang pasal pembahagian bil;ik, bayaran, makanan dan mcm-mcm lg la!!!... adesh... pening diriku...






Ni gambo group ak... (ambo lain x amik lg kt mmber..satu ni jerk la yg ak ade.. huhuhuh)

bile masuk bilik plak... lain palk jadinyer... dak local ngan international gaduh!!! ish3... pembahagian bilik ikut group yg dh ditetapkn lecturer... ade satu group x puas hati... dak local ni nk tukar bilik.. tp, dk inter plak x nak tukar coz die kate kne ikut rule yg dh ditetapkan... cis... bnyk la ko punyer rule... bau badan korang ... fuh... tak tau nk ckp cmne!!!! busuk!!! tu sebab dak local nk tukar bilik!!! huhuhuhhu.... nak tergelak pon ade tgk diorang ni... lumrah kehidupan...


namun.... semua yang terjadi ditenangkan dengan keindahan ciptaan dan keesaan Allah... sebuah pantai yang tenang dan indah... Subhanallah...
0 jom komen:
Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"jika masa remaja tidak digunakan menurut selayaknya, pastilah akan meninggalkan kenangan pahit di masa tua"

Followers

pelawat...


Masa dan Ketika....

Blog Updates

Jom SeMBang.....


ShoutMix chat widget